EIO S'ADAPTA AL NOU RGPD

El passat 25 de maig va entrar en vigor el Reglament General de la Protecció de Dades (RGPD), la nova normativa de protecció de dades de la UE, que és d'obligat compliment a tot Europa.

A EIO ens preocupem per la seguretat i tractament de la informació personal dels nostres usuaris i clients; creiem i defensem que la teva privadesa és quelcom fonamental i que només tu has de poder decidir quin ús es fa de la teva informació.

I per això ens hem preparat per complir els requisits del nou reglament posant a la teva disposició tot el que necessites per entendre'l i et demanem que ens diguis què podem i no podem fer amb les teves dades.

Fes un cop d'ull al whitepaper que hem preparat, on podràs trobar la informació més rellevant sobre l'RGPD i quins canvis concrets cal que facis en la teva estratègia digital.


I com volem predicar amb l'exemple, i ens agradaria seguir comunicant-nos amb tu, enviant continguts de valor sobre solucions i serveis software de negoci, et convidem a que accepteu la nostra nova Política de Privacitat
* indicates required

Ens encantaria mantenir-nos en contacte amb tu i per a això necessitem el teu consentiment. No compartirem les teves dades amb ningú, només volem compartir amb tu informació i novetats d'EIO.

Email Marketing Powered by Mailchimp